Donderdag 27 juni, Restaurant Bal in Echteld

Aanmelden receptie

Afscheidsreceptie Eef Vonk

Op 22 januari 2024 mocht Eef Vonk zijn 70e verjaardag vieren. Dat was ook een mooi moment voor Eef om officieel met pensioen te gaan. Eef trad op 16-jarige leeftijd toe tot het bedrijf, wat betekend dat hij al meer dan 54 jaar werkzaam is voor ons familiebedrijf. Deze 54 jaar kende voor Eef veel diepte- en hoogtepunten, uiteindelijk staat er een gezond bedrijf dat zal worden voortgezet door zijn kinderen.
Deze prestatie laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

Wij vieren dit graag met jullie op donderdag 27 juni 2024 van 16.00 tot 20.00 bij Restaurant Bal in Echteld. Wij stellen het op prijs dat u zich voor 1 juni aanmeldt via onderstaand aanmeldformulier. Wilt u een cadeau geven, maar u weet niet zo goed wat? Wij hebben een rekening geopend zodat u kan meesparen voor een mooie vakantie voor Eef en Henny.

Aanmelden afscheid Eef Vonk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

GESCHIEDENIS
Eef Vonk

'Ook andere merken vroegen Vonk om de distributie op ons te nemen'

In juni 1970 begon ik als 16 jarige en net van school met mijn eerste officiële werkzaamheden bij ons bedrijf. Daarvoor was ik al regelmatig op het bedrijf te vinden want zowel kantoor als garage was achter ons huis gevestigd, midden in Lienden. Mijn werkzaamheden bestonden toen uit kantoorwerk, maar ook als bijrijder op de vrachtauto.

Lees verder