Distributie nationaal

Vonk en Co heeft met ruim 75 jaar een schat aan ervaring in het vervoeren van witgoedapparaten. Hierbij gaat het om apparaten als wasmachines, drogers, koelkasten en vrieskisten. Maar denkt u ook aan magnetrons, ovens, grote fornuizen en stofzuigers. Deze apparaten worden bezorgd bij bijvoorbeeld grossiers en inkooporganisaties maar ook rechtstreeks bij de consument. Voor de distributie wordt gebruik gemaakt van bakwagens, trailers en combi’s. Jaarlijks worden er ruim een miljoen apparaten op zorgvuldige wijze door Vonk vervoerd.

Modern wagenpark

  • 53 Distributie voertuigen waarvan 1 LZV, 11 combinaties, 6 trekker opleggers, 28 bakwagens en 7 Meubelbakwagens
  • Al onze voertuigen voldoen aan de huidige milieueisen (Euro 6).
  • Uitgerust met boordcomputer, inclusief volgsysteem.
  • Alle chauffeurs beschikken over een heftruckcertificaat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze planning bestaat uit een ervaren team van mensen welke voor u klaar staan. Klantgerichtheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kenmerken van ons. Samen zullen wij er zorg voor dragen dat uw zending in goede handen is.

Contact opnemen
Coolblue

Partnerschap Coolblue en Vonk en Co

Elke dag rijden Vonk en Co vrachtwagens af en aan. Gemiddeld ontvangt Coolblue dagelijks tussen de zes en tien vrachtwagens. Vonk en Co levert zo’n 50% van de totale Coolblue witgoed planning. Emiel van Zelst loopt nu zeven jaar rond bij Coolblue en werkt al vanaf zijn start als planner samen met Vonk en Co. In 2015 was Coolblue nog lang zo groot niet, alle producten werden nog in één hal binnengebracht. Vonk en Co chauffeurs losten zelf de vrachtwagens en aansluitend werd er met de Coolblue werknemers een kopje koffie gedronken. Coolblue is inmiddels gegroeid van één hal naar acht grote hallen.
Lees verder

Onze merken