Warehousing

Vonk en Co beschikt over warehouse van ruim 42.000m2 in Tiel met een totaal van 72 loadingdocks. Hier worden apparaten van (vaste) opdrachtgevers opgeslagen. Retourgoederen worden bij aankomst gesorteerd/opgeslagen, administratief verwerkt in het WMS en in sommige gevallen afgevoerd in de daarvoor bestemde containers tbv recycling.

De vertreklocatie in Lienden wordt ook nog steeds gebruikt. Hier staat ook 16.500m2 vol met huishoudelijke apparatuur. Daarnaast hebben we nog 2 externe locaties in Tiel van 9.000m2 en 7.700m2.

Retourenadministratie
Ook retourenadministratie valt onder het dienstenpakket van Vonk en Co. Inkomende (retour)goederen worden gesorteerd per klant en administratief verwerkt. De opdrachtgever bepaald uiteindelijk wat er met deze apparaten gebeurd.

Wecycle
Vonk en Co speelt al jaren een belangrijke rol in het recyclingproces van gebruikte wit-en bruingoed apparaten. Deze apparaten worden, in opdracht van Wecycle, door Vonk en Co bij de detailhandel opgehaald en worden in het distributiecentrum van Vonk en Co gesorteerd op productgroep. Vervolgens worden deze verzameld in 20ft containers, welke worden opgehaald door collegavervoerders voor de verdere verwerking in het recyclingproces.

Modern wagenpark

  • 10 Volumecombinaties en 2 Megatrailers
  • Gekeurd volgens de TÜV-richtlijnen.
  • Volumecombinaties zijn uitgevoerd met een doorlaadsysteem.
  • Al onze voertuigen voldoen aan de huidige milieueisen (Euro 6)
  • Uitgerust met boordcomputer, inclusief volgsysteem.
  • Goed opgeleide chauffeurs die Nederlands, Engels en Thuis
  • Alle chauffeurs beschikken over een heftruckcertificaat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze planning bestaat uit een ervaren team van mensen welke voor u klaar staan. Klantgerichtheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kenmerken van ons. Samen zullen wij er zorg voor dragen dat uw zending in goede handen is.

Contact opnemen
Coolblue
Miele

Partnerschap Coolblue en Vonk en Co

Elke dag rijden Vonk en Co vrachtwagens af en aan. Gemiddeld ontvangt Coolblue dagelijks tussen de zes en tien vrachtwagens. Vonk en Co levert zo’n 50% van de totale Coolblue witgoed planning. Emiel van Zelst loopt nu zeven jaar rond bij Coolblue en werkt al vanaf zijn start als planner samen met Vonk en Co. In 2015 was Coolblue nog lang zo groot niet, alle producten werden nog in één hal binnengebracht. Vonk en Co chauffeurs losten zelf de vrachtwagens en aansluitend werd er met de Coolblue werknemers een kopje koffie gedronken. Coolblue is inmiddels gegroeid van één hal naar acht grote hallen.
Lees verder

Partnerschap Miele en Vonk en Co

In het grote Friese gezin waar Aloys opgroeide draaide de Miele van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Zelf schafte Aloys zijn eerste tweedehands Miele aan toen hij op zeventienjarige leeftijd uit huis ging. Jaren later stuitte Aloys in Amsterdam op een garage vol gebruikte wasautomaten en daar kocht hij zijn tweede Miele wasmachine met een hoger toerental. Zo begon het ondernemersavontuur voor Aloys.
Lees verder

Onze merken