Internationaal transport

Vonk en Co verzorgt in Nederland voor diverse opdrachtgevers de distributie van witgoedproducten.
Daarnaast verzorgen wij ook het transport van deze producten vanuit hoofzakelijk Duitsland en Oostenrijk (En in mindere mate Italië) naar onze warehouse in Tiel en andere locaties in Nederland.

Hierdoor heeft Vonk en Co zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van transport naar Duitsland en Oostenrijk. Hierbij gaat het voornamelijk om transport van stukgoed. Uiteraard behoren ook complete zendingen tot de mogelijkheden. Onze transporten vinden plaats zonder tussendepot, waardoor er een optimale leverbetrouwbaarheid gegarandeert kan worden.

Wij verzorgen dit met een uiterst modern wagenpark, bestaande uit 10 Volumecombinaties en 2 Megatrailers, allen uitgerust met schuifzeilen en gekeurd volgens de TÜV-richtlijnen.
Daarnaast zijn onze volumecombinaties uitgevoerd met een doorlaadsysteem.
Al onze voertuigen voldoen aan de huidige milieueisen (Euro 6) en zijn uitgerust met boordcomputer, inclusief volgsysteem.

Onze chauffeurs zijn allemaal goed opgeleide chauffeurs, welke naast de Nederlandse ook de Duitse en Engelse taal prima beheersen. Tevens beschikken onze chauffeurs over een heftruck-certificaat.

Onze planning bestaat uit een ervaren team van mensen welke voor U klaar staan.
Klantgerichtheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kenmerken van ons. Samen zullen wij er zorg voor dragen dat uw zending in goede handen is. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Modern wagenpark

  • 10 Volumecombinaties en 2 Megatrailers
  • Gekeurd volgens de TÜV-richtlijnen.
  • Volumecombinaties zijn uitgevoerd met een doorlaadsysteem.
  • Al onze voertuigen voldoen aan de huidige milieueisen (Euro 6).
  • Uitgerust met boordcomputer, inclusief volgsysteem.
  • Goed opgeleide chauffeurs die Nederlands, Engels en Duits spreken.
  • Alle chauffeurs beschikken over een heftruckcertificaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze planning bestaat uit een ervaren team van mensen welke voor u klaar staan. Klantgerichtheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kenmerken van ons. Samen zullen wij er zorg voor dragen dat uw zending in goede handen is.

Contact opnemen
Coolblue

Partnerschap Coolblue en Vonk en Co

Elke dag rijden Vonk en Co vrachtwagens af en aan. Gemiddeld ontvangt Coolblue dagelijks tussen de zes en tien vrachtwagens. Vonk en Co levert zo’n 50% van de totale Coolblue witgoed planning. Emiel van Zelst loopt nu zeven jaar rond bij Coolblue en werkt al vanaf zijn start als planner samen met Vonk en Co. In 2015 was Coolblue nog lang zo groot niet, alle producten werden nog in één hal binnengebracht. Vonk en Co chauffeurs losten zelf de vrachtwagens en aansluitend werd er met de Coolblue werknemers een kopje koffie gedronken. Coolblue is inmiddels gegroeid van één hal naar acht grote hallen.
Lees verder

Onze merken