Homedelivery

Bij Vonk en Co begrijpen we dat als leverancier uw keuze voor een homedeliverypartner cruciaal is voor het succes van uw producten. Wij zijn er trots op om de voorkeurspartner te zijn van producenten en importeurs voor levering en installatie van witgoed en andere huishoudelijke apparatuur.

Ervaring en betrouwbaarheid
Met een erfgoed dat teruggaat tot 1947 en meer dan 50 jaar ervaring in garantieruil, hebben we een solide reputatie opgebouwd in het vervoeren van huishoudelijke apparatuur. Onze expertise in garantieruil strekt zich uit tot alle soorten witgoed, inclusief vaatwassers, koffiemachines, inbouwovens en fornuizen. Wanneer een apparaat binnen de garantieperiode defect raakt, staan we klaar om het vakkundig te vervangen, wat leidt tot tevreden klanten en een positieve merkervaring.

Klantgerichtheid staat voorop
Of het nu gaat om het installeren, aansluiten, of inbouwen van apparaten, onze hooggekwalificeerde technici zorgen ervoor dat elke stap met precisie wordt uitgevoerd. Na installatie geven we de klant uitleg over het apparaat. Bovendien kunnen uw klanten zelf afspraken maken op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt, wat de algehele ervaring nog positiever maakt.

Verlengstuk van uw merk
Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van uw merk. Als producent of importeur kunt u erop vertrouwen dat we dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bieden die uw klanten van uw producten verwachten. Onze interne processen, onze toegewijde medewerkers en ons moderne wagenpark stellen ons in staat om deze normen te handhaven en uw merkwaarde te versterken.

Homedelivery exclusive
Voor uw kostbaarste apparaten, zoals die van premium merken zoals Gaggenau, bieden wij een exclusieve Homedelivery-service. We gaan verder dan de standaard installatie en bieden mogelijkheden zoals het gebruik van een kraan, verhuislift, en assistentie bij het plaatsen in de keuken. Onze technici worden intern opgeleid om ervoor te zorgen dat uw kostbare apparaten met de grootste zorg worden behandeld.

Oude elektronische apparaten mee retour

Bij Vonk en Co zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar het milieu. We nemen verpakkingsmateriaal en oude elektronische apparaten mee retour voor recycling, waardoor we samenwerken aan een duurzamere toekomst. Als extra service vragen we de klanten altijd of er nog extra apparaten zijn die wij mee kunnen nemen voor recycling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies voor Vonk en Co als uw homedeliverypartner en laat ons u helpen om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen en uw merk te versterken.

Contact opnemen
Coolblue

Partnerschap Coolblue en Vonk en Co

Elke dag rijden Vonk en Co vrachtwagens af en aan. Gemiddeld ontvangt Coolblue dagelijks tussen de zes en tien vrachtwagens. Vonk en Co levert zo’n 50% van de totale Coolblue witgoed planning. Emiel van Zelst loopt nu zeven jaar rond bij Coolblue en werkt al vanaf zijn start als planner samen met Vonk en Co. In 2015 was Coolblue nog lang zo groot niet, alle producten werden nog in één hal binnengebracht. Vonk en Co chauffeurs losten zelf de vrachtwagens en aansluitend werd er met de Coolblue werknemers een kopje koffie gedronken. Coolblue is inmiddels gegroeid van één hal naar acht grote hallen.
Lees verder

Onze merken