Senna Girrel, 19 jaar

Opleiding: BBL Goederenvervoer
Chaffeur: Wegvervoer

Laat mij maar elke dag onderweg zijn, nieuwe plekken zien en hoog en droog in de cabine zitten. In het begin vond ik het lastig dat je nooit precies weet hoe laat je thuis bent, maar dit went snel genoeg. Je kent je collega’s na een tijdje goed en als je het gezellig hebt onderling dan let je niet meer op de tijd.

Hiervoor leerde ik voor autotechniek, tijdens deze opleiding kwam ik er achter dat ik de weg op wilde. Het is natuurlijk altijd handig dat ik technische kennis heb, voor als er eens iets met de wagen is. Op dit moment ben ik bijrijder, ik zit in mijn laatste jaar van BBL-opleiding, chauffeur en logistiek. Ik kijk er naar uit om fulltime als chauffeur aan de slag te kunnen. Nu rij ik nog op de bakwagen, maar straks natuurlijk op de grote auto. Ik ben opgegroeid op de vrachtauto, als enig kind was ik altijd heel graag samen met mijn vader op pad.

Mijn vriend rijdt ook en mijn ouders vinden het echt stoer dat ik dit werk nu ook doe. Ik werk gewoon het liefste in een mannenwereld, daar voel ik me thuis. Bij Vonk heb ik heel veel geleerd, omdat iedereen altijd klaar staat om je te helpen.