Werken bij Vonk en Co

Ontdek de carrièremogelijkheden bij Vonk en Co, een toonaangevend familiebedrijf sinds 1947, dat gespecialiseerd is in het vervoer, warehousing, installatie, en recycling van witgoedproducten in de Benelux.

Werken bij

Senna Girrel
Martijn Augustinus
Angelique Klomp

Rijden is een roeping

Laat mij maar elke dag onderweg zijn, nieuwe plekken zien en hoog en droog in de cabine zitten. In het begin vond ik het lastig dat je nooit precies weet hoe laat je thuis bent, maar dit went snel genoeg. Je kent je collega’s na een tijdje goed en als je het gezellig hebt onderling dan let je niet meer op de tijd. Hiervoor leerde ik voor autotechniek, tijdens deze opleiding kwam ik er achter dat ik de weg op wilde. Het is natuurlijk altijd handig dat ik technische kennis heb, voor als er eens iets met de wagen is.

Lees verder

"Alles is gewoon goed geregeld bij Vonk en Co, mij hoor je niet klagen."

Op zijn 13e liep Martijn zijn eerste ‘stage’ bij Vonk en Co en als 17-jarige kon Martijn echt beginnen. In die tijd bij Arnold Janssen, mooi om de hoek in Lienden. Eerst in het magazijn, de wasstraat en vervolgens via de vakopleiding de rijbewijzen gehaald en meteen de ‘auto’ op. ‘Eigenlijk ben ik geen standaard chauffeur, ik ben graag onderweg maar het blijft wel gewoon m’n werk. Dus voor mij moet de werk-privé balans goed zijn.

Lees verder

"Een vrouwelijke collega erbij best leuk vinden!"

Ze vinden het stoer, een vrouw aan de deur. Bij Vonk en Co was ik de eerste vrouwelijke chauffeur, ik kon zo aan de slag. Al snel bleek dat Vonk en Co een echt familiebedrijf is, waar ik het heel goed naar mijn zin heb. Er rijden weliswaar zo’n 80 trucks, maar de sfeer is zo, dat je je nooit een nummer voelt. Het is natuurlijk wel echt een mannenwereld, maar dat maakt het juist zo gezellig.

Lees verder
Coolblue

Partnerschap Coolblue en Vonk en Co

Elke dag rijden Vonk en Co vrachtwagens af en aan. Gemiddeld ontvangt Coolblue dagelijks tussen de zes en tien vrachtwagens. Vonk en Co levert zo’n 50% van de totale Coolblue witgoed planning. Emiel van Zelst loopt nu zeven jaar rond bij Coolblue en werkt al vanaf zijn start als planner samen met Vonk en Co. In 2015 was Coolblue nog lang zo groot niet, alle producten werden nog in één hal binnengebracht. Vonk en Co chauffeurs losten zelf de vrachtwagens en aansluitend werd er met de Coolblue werknemers een kopje koffie gedronken. Coolblue is inmiddels gegroeid van één hal naar acht grote hallen.
Lees verder