Er is aandacht en ruimte voor de mensen

Vonk en Co 15-11-22

“De werkdagen in het transport zijn voor normale begrippen lange dagen en ook fysiek is het werk behoorlijk zwaar. Toch vinden mensen het gelukkig nog steeds leuk om in te stromen en bij ons te werken. Daar ben ik dan echt trots op.”

Boudewijn den Ambtman – HR

Tijdens dit interview lopen de mensen als vanzelfsprekend even binnen, de deur staat open. Boudewijn den Ambtman: ´Met de enorme groei van ons bedrijf is het onderlinge contact wat lastiger geworden maar we proberen dat wel in stand te houden. Corona heeft daarbij natuurlijk niet geholpen. Gelukkig zijn we die periode goed doorgekomen. De enorme groei van ons bedrijf en de krappe arbeidsmarkt zorgen wel voor grote uitdagingen. Vonk en Co is continu op zoek naar voldoende chauffeurs en magazijnmedewerkers. Die krachten zijn hard nodig maar die functies zijn moeilijk in te vullen.

We werken met een eigen opleidingstraject en belonen medewerkers wanneer ze iemand aandragen. Zodra het contract getekend is én wanneer het contract verlengd wordt ontvangt de tipgever een bonus. Dat doen we omdat het werkt. Medewerkers zijn trots op ons bedrijf en raden het aan bij familie, vrienden of kennissen. Dit is een uitstekende manier om aan goede, gemotiveerde mensen uit de regio te komen. De goede, open sfeer hier is volgens mij de succesfactor om mensen verbonden te houden. En goed werkgeverschap is natuurlijk heel belangrijk. Je kunt bij Vonk alles met je leidinggevende bespreken en we zijn gelukkig een heel stabiel sociaal bedrijf waar je op kunt bouwen.

’ Ruim 28 jaar geleden gestart als Transportplanner bij Vonk en Co. Na de opleiding HR-management doorgestroomd naar de functie van HR Manager. Al 18 jaar actief op HR en van 60 mensen naar 190 mensen gegroeid. Samen met collega’s Mirella en Anouk verantwoordelijk voor HR en salarisadministratie.

Link gekopieërd!