Vonk&Co investeert in nieuw materieel

Vonk en Co 08-02-15

Vonk en Co is ruim 50 jaar één van de bekende witgoed vervoerders van Nederland en mag zich dan ook een specialist noemen in het vervoer en opslag hiervan. Door deze specifieke ervaring en jarenlange samenwerking met betrouwbare opdrachtgevers heeft Vonk en Co zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler voor zowel distributie, warehousing alsmede internationaal transport.

Het in 1947 opgericht transportbedrijf uit Lienden groeide door de jaren heen, wat resulteerde in een verhuizing naar een nieuw logistiek centrum op het Industrieterrein Medel in Tiel van ruim 40.000m3.
Echter, rond de verhuizing in 2009 naar het nieuwe pand in Tiel, sloeg de recessie toe en braken er onzekere tijden aan voor het bedrijf. Door het voeren van een beleid waarbij kostenbeheersing, efficiënte ritplanning en het optimaal inzetten van materiaal centraal staan, heeft het er uiteindelijk voor gezorgd dat kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven.

Door de aangescherpte milieu-eisen en steeds grotere behoefte naar milieuvriendelijk transport is voor Vonk en Co nu het moment gekomen om te investeren in nieuw materieel, welke voldoet aan de nieuwste technologie en strenge milieueisen.

Na uitvoerige gesprekken met verschillende dealers is uiteindelijk besloten om te investeren in een vervanging van totaal 10 eenheden, bestemd voor de nationale distributie. Er is gekozen voor:

5x Mercedes Atego 1524 bakwagen
1x Mercedes Atego 1218 bakwagen
2x Volvo FE 280 bakwagen (ingezet als combi)
2x Daf CF 290 trekker

Door te kiezen voor verschillende merken geeft Vonk en Co een blijk van vertrouwen in de samenwerking met de huidige dealers. Tevens kan er met trots gemeld worden dat er door uitbreiding van werkzaamheden 10 nieuwe wagens aan het huidige wagenpark toegevoegd worden. Deze worden eerste week januari 2015 geleverd.

De directie van Vonk en Co ziet samen met een geweldig team van medewerkers en een betrouwbare klantenkring de toekomst positief tegemoet.

Link gekopieërd!